Gómez (ERC): “El Govern Municipal no té voluntat real de transformar la ciutat”

cristina-gomez

La líder d’ERC de Calella, Cristina Gómez, retreu al Govern Municipal que practiqui una política d’aparador sense atendre a un pla de mandat concret. És el balanç polític que fa del 2016, en contraposició a l’expressat per l’alcaldessa en el seu missatge nadalenc. Gómez lamenta novament que l’executiu local s’hagi tancat al diàleg a l’hora de plantejar grans temes de ciutat fent valdre la seva majoria plenària.

La líder del partit republicà exposa que el Govern Municipal s’ha tancat en banda i fa oïdes sordes a les propostes que els han plantejat durant el 2016. En declaracions a Ràdio Calella TV, Cristina Gómez ha dit que CDC i PSC practiquen una política d’aparador sense voluntat transformadora.

“El Govern Municipal no té voluntat de transformar la realitat ni de fer cap canvi profund en molts temes de ciutat. Tenir una ciutat aparador, amb capacitat d’atracció perquè es donen facilitats a l’hora de llogar espais i pagar despeses sobre esdeveniments, és absolutament insuficient. Això no demostra les ganes de transformar ni d’entomar els temes amb profunditat”, ha declarat Gómez.

Posa d’exemple propostes fetes per ERC per millorar l’entorn natural -Les Roques i el Parc Dalmau-, els equipaments patrimonials o esportius, i el manteniment de la ciutat.

Quant a les declaracions dels responsables de la CUP i d’ICV en relació a una futura coalició de partits d’esquerres que sigui una alternativa sòlida al Govern Municipal, la líder republicana ha assegurat a aquesta emissora que “ara per ara no hi ha res”, i que el partit se centra en defensar i intentar desplegar el projecte amb què es van presentar a les municipals. No obstant això, admet que hi ha aspectes i temes sobre els quals tenen punts de coincidència, tal i com es va posar de manifest quan van forçar la celebració d’un ple monogràfic sobre els serveis de platja.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat