Pineda amplia les zones verdes

zona-verda-pineda

Gairebé un any després de la posada en funcionament de la zona verda d’aparcament per a persones residents a Pineda de Mar, l’Ajuntament del municipi ha ampliat dues zones verdes més al barri del Carme i Poblenou. Aquesta ampliació serà efectiva a partir del 15 de juliol.

Al barri del Carme, sumarà unes 60 places d’aparcament de zona verda durant tot l’any, en els trams que quedaven de l’avinguda del Carme, carrer Lleida i carrer de Sant Antoni fins a carrer Sant Jordi. Per altra banda, el barri de Poblenou augmentarà en 130 places d’aparcament amb l’ampliació de la zona verda als carrers Ponent i els seus adjacents amb l’avinguda Mediterrani -Sant Joaquim, Narcís Monturiol, Hispanitat, la Selva, plaça Nova- i també la plaça Assumpció.

En declaracions a Ràdio Pineda, l’alcalde de Pineda Xavier Amor, ha explicat que “l’ampliació d’aquestes zones verdes és fruit de l’estudi de les necessitats després d’un any des de l’inici de les zones verdes” i també “atenent les propostes veïnals del Carme i Poblenou”. També ha explicat que és important “que ja es puguin gaudir a l’estiu, i per això dilluns entren en funcionament”.

El govern municipal (PSC) també vol dur al proper ple municipal que tindrà lloc el pròxim 29 de juliol l’ampliació de les zones verdes d’aparcament. I també es proposarà la reconversió de carrers del centre que fins ara eren zona verda només en temporada d’estiu (1 juny-31 d’agost) a zona verda tot l’any.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat