Vesteix vermell Maduixot!

Els Castellers de l’Alt Maresme han triat la proposta guanyadora del concurs de samarretes que van convocat amb motiu del seu cinquè aniversari. Van rebre una dotzena de dissenys, entre els quals van escollir el de Jordi López. Es tracta d’una samarreta de color vermell intens, estampada amb una pinya de maduixes.

Marc Ruiz, president dels Castellers de l’Alt Maresme, comenta l’atractiu del disseny, que està encerclat amb el nom de la colla i fa menció al seu aniversari.

És una samarreta que juga sobretot amb les maduixes, més que en la figura castellera. Són de color blanc per fer contrast amb el vermell de la samarreta. Com que es vol celebrar el cinquè aniversari, en el centre hi posa aquesta llegenda. És samarreta d’estiu per poder portar pel carrer i fer proselitisme de la colla.

Aquest regal d’aniversari ha estat gràcies a l’empresa Big Mat, que ha finançat bona part del cost de les samarretes. Se n’han fet de totes les mides i es venen al preu de 5 euros.

Qui la vulgui tenir de forma gratuïta ha de venir a un assaig dels Maduixots i fer pinya en alguna de les diades que fem per les festes majors. Sinó, també muntem parada amb tot tipus de material de la colla.

Les dates d’assaig i actuació més pròximes són: el divendres 26 de juliol a les 19.30h amb un assaig obert a la plaça Verge Maria de Blanes, on es farà un pilar que caminarà del carrer Ample fins a l’Església; el dissabte 27 a la Diada de Blanes (19h); i el diumenge 28, quan els Maduixots faran una actuació a Sant Pol de Mar (19h).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *