Pineda de Mar habilitarà un tram de platja perquè s’hi banyin els gossos

Estarà tancat i senyalitzat, de forma que quedarà clar que a l’espai hi estarà permès el bany dels animals de companyia. Ocuparà una extensió de litoral d’uns 100 metres quadrats entre la platja de Poblenou i la platja de la Riera, a l’alçada del carrer Marina.

L’alcalde de Pineda de Mar ha explicat que han après de l’experiència d’altres poblacions abans d’obrir l’espai de platja per a gossos. Entén que és una qüestió que pot crear controvèrsia d’opinions, però s’aventura a dir que el model pel qual aposta Pineda de Mar serà d’èxit perquè quedarà clarament identificat i s’ubica en un tram de litoral poc massificat.

“Serà un espai de platja cèntric, entre el barri de Poblenou i Pineda Centre. Hem volgut ser sensibles amb aquesta realitat i el que la gent ens demana perquè qui té mascotes pugui anar a la platja i gaudir del bany. Ho farem els 365 dies de l’any, sense horari; i per les primeres reaccions que hi ha hagut, sembla que serà un èxit”, ha dit Xavier Amor en declaracions a Ràdio Calella TV.

En els propers dies s’instal·laran les tanques delimitadores de l’espai de platja per a gossos, que s’equiparà amb papereres i rètols amb la normativa d’ús i manteniment.

Potser t'interessa

7 Respostes

 1. miquel ha dit:

  Tot i que sóc de Badalona tinc un pis al Passeig Maritim de Pineda de Mar i passo llargues temporades. Es un gran encert de l´alcalde de Pineda habilitar una zona per gossos. Per petita que sigui es d´agrair-li la seva sensibilitat amb la naturalesa i els animals.
  Fa escassos dos anys va habilitar una zona pel nudisme entre la base nàutica de Pineda i el límit amb Santa Susanna, i ara la zona per gossos. Repeteixo, un gran encert. Felicitats per la iniciativa i per aquests petits grans gestos.
  No sóc ni de Pineda ni he votat mai socialista a Badalona…però es de reconèixer la feina ben feta.

 2. Ana ha dit:

  Estic supercontenta amb la platja per gossos. Tin una casa a Pineda desde fa mes de 40 anys i als estius m,he encanta la platja. Pero fa tres anys vaig adoptar una gosseta dela gossera i la meva sorpresa va ser la.prohibicio dels gossos a la platja. I poetava tres anys sense apenas banyarme per no deuxar sola a la meva gosseta. A partir d,ara serem les dugues mol felices per gaudir d,un banyet juntes.

 3. Sonya nohl ha dit:

  Estoy super contenta y muuuuy feliz que hay una playa para los perros !!! Muchissima gracias a totom

 4. Susana ha dit:

  Alguien sabe si está ha abierta ese tramo de playa? O cuando abrirá?
  Gracias.

 1. 30/06/2017
 2. 21/07/2017

  […] PLAYA DE PINEDA DE MAR (PINEDA DE MAR) […]

 3. 16/08/2017

  […] Canina, Pineda de Mar: esta playa canina se estrena este verano. Cuenta con arena fina y aguas cristalinas y se encuentra entre la playa de la Riera y la de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *