Polseres Candela recapta 445 euros durant la Cantada d’Havaneres de Pequín

Gran resposta a la crida feta per col·laborar amb la lluita contra el càncer infantil. La campanya Polseres Candela ha recaptat 455 euros gràcies a les donacions recollides durant la Cantada d’Havaneres que es va celebrar divendres a la Riera Capaspre, en una de les cites tradicionals de l’estiu a Calella. El grup de voluntaris i voluntàries que s’ha creat a la ciutat va muntar parada de venda d’aquestes polseres fetes amb fils de colors.

A més, tornaran a tenir estand a la Fira de Calella i l’Alt Maresme del proper mes de setembre. L’any passat s’hi van estrenar i esperen tenir la mateixa bona acollida. Ho ha anunciat Nieves Tejeda, una de les impulsores de la campanya.

Hi serem els quatre dies de fira. A Calella ja tenim un grup de voluntaris molt nombrós que teixeixen “candeles” i que ens ajuden a muntar parades on sigui; i amb ells estarem aquí per la festa major.

Aquest cap de setmana, les Polseres Candela també han tingut presència a la Fira d’Art de Sant Pol de Mar i a Llavaneres, on s’ha celebrat un festival benèfic contra el càncer.

La campanya solidària per finançar la recerca del càncer infantil arriba aquest estiu al festival musical Terramar de Sitges. Al Pop Up Terramar, un espai destinat a productes d’artesania, moda i gastronomia, hi haurà un estand amb productes de les diferents iniciatives solidàries que es duen a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *