Ponsdomènech (ANC-Calella per la Independència) demana a la gent que voti i es quedi al col·legi electoral fent pinya

Xavier Ponsdomènech durant l'entrevista a l'InfoMigdia Especial 1-O

El portaveu de l’ANC-Calella per la Independència, Xavier Ponsdomènech, ha fet una crida per tal que la gent no marxi dels col·legis electorals un cop hagin votat.

 

Ho ha dit durant una entrevista a l’Info Migdia Especial 1-O. Ponsdomènech ha valorat les primeres hores del referèndum destacant que s’han viscut les dues cares de la moneda. D’una banda, la il·lusió per defensar la democràcia a través d’un somriure, i de l’altra, les amenaces i la brutalitat exercida pel Govern del PP contra la ciutadania.

Xavier Ponsdomènech considera que el món està veient avui com l’Estat espanyol exerceix una brutalitat antidemocràtica amb els ciutadans que només tenen una papereta per poder votar.

Ha tornat a insistir en mantenir el tarannà cívic, ferm i determinant dels catalans, tal i com es fa des de fa 6 anys durant la Diada Nacional de Catalunya. Xavier Ponsdomènch s’ha mostrat molt emocionat al recordar la gent gran que, malgrat els impediments de mobilitat, han volgut anar a votar.

També ha tingut paraules per al delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, al qui ha titllat de mentider i transmetre una realitat de Catalunya que no existeix.

El portaveu de l’ANC-Calella per la Independència ha animat els ciutadans a anar a votar malgrat tots els inconvenients i els demana molta paciència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *