Més espai pels gats de Calella

Imatge d'arxiu

Pensen en ampliar l’espai per tenir més capacitat d’acollida i que els que hi ha visquin amb més comoditat. Voldrien instal·lar-hi gespa artificial i troncs perquè s’hi enfilin.

Ho ha explicat Raquel Navarro, voluntària de la gatera de Calella, en declaracions al programa Ona Maresme.

El pinso i el menjar el tenim cobert. El que sí que ens faria falta ara és gespa artificial per poder adequar el pati i troncs per fer una estructura perquè ells puguin enfilar-se i estar en alt, que és el que els hi agrada quan prenen el Sol, llaunes amb menjar tou pels gats adults que tenen dificultat per menjar el pinso perquè no tenen dents i la sorra.

També necessiten menjar tou, com llaunes, pels gats més grans que no tenen dents. En això, apunten, els donen molt suport des de l’Associació d’amics dels animals del Maresme.

A més d’aquesta ajuda, també fan una crida per tenir més voluntaris. Són els que s’encarreguen de netejar les instal·lacions, donar menjar als gats i vigilar que es trobin en bon estat.

Ara mateix ens falta una voluntària, si algú es vol oferir estarem encantats, perquè cada dia de la setmana hi ha una voluntaria diferent, i ens falta un dia per cobrir.

Les voluntàries de la gatera han aprofitat per animar als calellencs a adoptar els animals. Per exemple en Brando, un gat molt carinyós, que ara mateix viu en una casa d’acollida, i que busca família.

Tenim diversos gats particulars: En Brando, que està a una casa d’acollida, perquè té un problema renal i no es pot quedar a la gatera perquè necessita menjar un pinso especial, és molt carinyós i li estem buscant casa; la Brenda és una gata tigrada, no hi veu bé d’un ull i és molt afectuosa, i necessita una oportunitat i també, el gat amb botes que és negret i té les potes blanques.

En el cas que es vulgui fer una visita a la Gatera, adoptar un gat o col·laborar en qualsevol de les seves varietats es pot fer a través del telèfon 93 766 11 96, on una voluntària l’acompanyarà a les instal·lacions de la Gatera que són properes a la piscina municipal.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Artur ha dit:

    Es una vergonya que la veterinaria Calella obliga a castrar els animals en adopció procedents de la gatera. Avui no he pogut adoptar un gat perque estic en contra de això. I si no es fa la castració no puc adoptar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *