Satisfacció a les files de Calella en Comú, que aprofiten “l’efecte Juhé” i aconsegueixen tres regidors

valoracio_juhe

Els resultats electorals han confirmat l’“efecte Juhé”, és a dir, l’impacte que ha tingut el fet que l’exalcalde socialista encapçalés ara la candidatura de Calella en Comú dins la qual s’integra ICV-EUiA, que aquest últim mandat ha tingut un regidor a l’Ajuntament de Calella. Els comuns tindran tres regidors al pròxim Ple Municipal gràcies als 1.250 vots recollits -el 15,29% del total-, amb un creixement estratosfèric respecte el 2015, quan els verds van entrar a l’Ajuntament amb 411 vots.

En l’especial de la nit electoral d’ahir, Josep Maria Juhé va avançar que intentaran que es materialitzi a Calella el govern d’esquerres pel qual sempre han apostat. La seva preferència ha estat i és el pacte amb ERC i la CUP, tot i que la suma dels tres no dona la majoria.

Havíem apostat per un govern d’esquerres amb la possibilitat de pactar amb Esquerra i la CUP, per conformar un govern ampli. Intentarem en la mesura de possible si es pot fer (…) Hem tingut un bon resultat, hem triplicat representació, i volem col·laborar tal com vaig dir el primer dia.

Calella en Comú, la formació dins la qual s’ha integrat ICV-EUiA, suma tres regidors: Josep Maria Juhé, Sebastián Tejada i Anna Giménez.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat