Porta la carta als Reis a la bústia del Mercat Municipal!

La Bústia Reial ha tornat a quedar instal·lada al Mercat Municipal. Fins el dijous 5 de gener, els nens i nenes de Calella podran apropar-s’hi per fer arribar la seva carta de desitjos a Melcior, Gaspar i Baltasar. Està a la porta d’entrada a l’equipament comercial i té tres ranures, una per cadascun dels tres Reis d’Orient.

El Patge Reial tornarà a visitar Calella 48 hores abans de la nit més màgica de l’any. El dimarts 3 de gener participarà a la Fira de Reis que es farà a la Plaça de l’Església, i serà una nova oportunitat per entregar la carta. A més, s’han programat activitats infantils i un contacontes que s’aniran desenvolupant entre les deu del matí i les vuit del vespre. És una iniciativa de Petits Creadors, amb la col·laboració de l’Ajuntament de calella i Calella Centre Comercial.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Calella la tarda del dijous 5 de gener, i ja s’ha definit la logística de la recepció que els faran els nens i nenes i totes les famílies. Un cop posin els peus a la Riera Capaspre, cap a les sis de la tarda, iniciaran una gran cavalcada que arribarà al carrer Balmes i inclourà una parada a la capella de Sant Quirze i Santa Julita. Acabaran a la plaça de l’Ajuntament, on dirigiran unes paraules i l’alcalde els entregarà les claus de la ciutat perquè puguin obrir les portes de totes les cases de Calella. Seguidament, es dirigiran a l’Ajuntament Vell, per saludar individualment a cada infant. Serà l’última vegada en què se’ls podrà veure i entregar la carta.

Podeu consultar la programació del Nadal a Calella clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.