Preparat per tornar a la política municipal

Imatge d'arxiu

Josep Maria Juhé, l’exalcalde de Calella pel PSC, ha confirmat converses per formar part d’una nova candidatura transversal d’esquerres que es presentarà a les eleccions municipals del 2019 a Calella. Juhé, ara desvinculat de l’agrupació local socialista, ha manifestat el seu interès per tornar-se a implicar en la vida pública, especialment en allò que té a veure amb la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.

Josep Maria Juhé ha obert de bat a bat la porta a tornar a la política municipal amb una candidatura diferent de la que s’havia presentat anteriorment a les eleccions a Calella. Ho ha dit aquest matí a la tertúlia de La ciutat de Ràdio Calella TV, responent a les conductores del programa.

És possible. En una futura candidatura que és l’evolució d’unes sigles que culminaran en una candidatura molt transversal (…) Quan va guanyar Donald Trump i va dir que el canvi climàtic era un invent i que calia promocionar les economies vinculades al carbó, vaig pensar que alguna cosa s’havia de fer. I vaig començar a pensar que m’havia d’implicar en alguna cosa.

Josep Maria Juhé ha revelat que les converses es van iniciar durant les sortides per la natura que realitza, i en la qual es troba amb el líder d’ICV, Sebastián Tejada, i amb l’exalcalde d’ERC, Josep Basart. Amb aquest últim va compartir Govern Municipal, amb el PSC com a soci majoritari i Xavier Gaset de portaveu del grup.

Crec que finalment serà un projecte dels comuns, amb voluntat que conflueixi molta gent. No sé si serà totalment transversal, potser es presentaran amb diferents partits però amb voluntat de fer un projecte transversal per Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *