Presentat el nou inspector en cap de la Policia Local de Calella

David Otal ja és el nou inspector en cap de la Policia Local de Calella. Otal va ser presentat formalment aquest dimarts en un acte a l’espai Can Saleta presidit per l’alcaldessa, Montserrat Candini, i el tinent d’alcaldia de Seguretat, Josep Torres. El nou inspector va voler explicar que el seu eix de treball es basarà en un projecte continuista que segons el mateix Otal “ja funciona”, seguint la línia del treball del seu predecessor, Joan Vilademat.

Otal el que havia estat fins ara l’inspector de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera arribarà a la prefectura de la policia Local amb un contracte de comissió de serveis, ocupant la plaça de forma provisional fins que es convoqui el concurs oposició. Otal també compta amb experiència com a docent de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya en assignatures com drets humans, seguretat ciutadana i dispositius de treball.
En la seva presentació feta dimarts a Can Saleta, Otal va voler remarcar la importància de ser un cos policial amb vocació de servei, que conservi la serenitat en situacions complexes sense perdre la fermes i actuar sempre amb responsabilitat.
Per la seva part, l‘alcaldessa de Calella, qui va fer la cloenda de l’acte, va destacar la importància en mantenir la confiança entre els integrants del cos de policial. També va voler posar l’accent en què la policia ha d’utilitzar la força de la raó i no la raó de la força a l’hora d’actuar.

En declaracions a Ràdio Calella TV, el tinent d’Alcaldia de Seguretat, Josep Torres, va explicar que Otal és una persona amb molts d’anys d’experiència al càrrec i plenament formada.
Actualment la Policia Local de Calella compta amb un equip humà format 46 agents, 2 sergents, 1 sotsinspector i 1 inspector.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *