Primera sardinada popular al Club Tennis Calella

tennis calella amb logo

Es celebrarà aquest divendres 3 d’agost. Ensaladilla rusa, un plat de sardines amb pa amb tomàquet i un tall de gelat és el menú que s’ofereix al preu de 12 euros. També s’ha previst un servei de bar amb entrepans.

Laia Sánchez, secretària del Club Tennis Calella, ens ha explicat que és la primera vegada que organitzen la sardinada.

Durant l’estiu fem les 12 hores i també campionats socials, però mai una revetlla així. I aquest any vam considerar que una sardinada podia estar bé perquè està molt de moda i ens permet gaudir de l’entorn natural i no molestem a ningú.

Als sopars a la fresca que organitza el club acostumen a ser una quarantena de persones, entre socis i gent del poble que puja de tant en tant a jugar. I es que per pujar al tennis, no cal ser soci.

El Club Tennis Calella té actualment una setantena de socis. Laia Sánchez ha explicat que havien arribat a ser 150 però que la crisi els va tocar de ple.

Intentem tenir més bona salut, però costa. Estem intentant fer reflotar l’entitat perquè va quedar tocada per la crisi, amb una pèrdua important de socis i famílies. En comparació amb d’altres clubs de tennis, tenim uns preus assequibles: fer-se soci costa 50 euros, que és la quota individual d’adult; però també hi ha la tarifa juvenil, infantil o la familiar, que amb 70 euros pot venir tota la família.

Si voleu anar a la sardinada d’aquest divendres 3 d’agost s’ha de trucar al telèfon de reserves 93 766 14 90. Avui dijous, és l’últim dia per apuntar-se.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat