Silvia Serra llegirà un conte solidari en benefici de La Marató

Silvia Serra RCTV

Silvia Serra llegirà «Sopa de Pedres» de Xesco Boix, un llibre sobre un soldat que surt de la guerra. Serra posarà la veu i estarà representat per uns nens i nenes de Calella. D’aquesta manera, col·laborarà amb la Marató d’enguany.

Silvia Serra ha aprofitat el seu pas pel programa La Ciutat per parlar sobre els pròxims esdeveniments que té a la seva agenda. Ha destacat, per sobre de tot, la representació que tindrà lloc demà dissabte a la plaça de l’església a les sis de la tarda, on llegirà “Sopa de pedres” de Xesco Boix.

Serra anirà acompanyada de nens i nenes de Calella que faran la representació d’aquest conte sobre un soldat que torna de la guerra. Aquest serà un acte solidari, en benefici de La Marató d’enguany. Així ho comenta la protagonista.

Jo posaré la veu i el representaran uns nens i nenes de Calella, perquè necessito molts mesos per fer-ho bé. És una col·laboració per una bona causa i el conte és molt maco, molt senzill, molt bonic. S’aprenen moltes coses. El protagonista és un soldat que surt de la guerra, i malauradament a 2022, encara en tenim. És un conte molt bonic i m’ho van demanar. Per això, jo poso la veu i els nens el representen. Estic molt contenta de poder-ho fer.

Amb motiu de les festes de Nadal, Silvia Serra ha aprofitat per incentivar l’escolta, fent un tradicional calendari d’advent, però en comptes de xocolatines, ho fa amb audiocontes.

Vaig tenir la idea a través del programa microcontes del dissabte. Hi ha molts contes guardats i vaig pensar a fer alguna cosa per atrapar els infants, perquè també aprenguin a escoltar i que se’n recordin que hi ha un programa de contes que poden escoltar-lo quan vulguin. Com que em va anar tan bé l’explica contes al confinament, que ho vaig fer a través de la pantalla petita vaig pensar a fer-ho. Llavors els saludo, i els convido a clicar l’enllaç i a partir d’aquí es desplega el conte. M’ha agradat molt i tinc molt bona acollida.

Silvia Serra ha reivindicat la necessitat que es llegeixin més contes a les aules, per tal que l’infant pugui aprendre d’una manera més fàcil els temes més actuals.

Crec que s’expliquen molt pocs contes i n’hi ha. A través d’un conte un infant pot entendre moltes coses que de vegades l’adult no sap com fer-ho. Un conte és una molt bona eina, però malauradament conta entrar els projectes de contes a les aules. Donen poca importància a la narració que és molt important per mi.

Silvia Serra ha convidat els ciutadans de Calella a assistir als seus actes vinents. Demà dissabte, la setmana següent també dissabte, a la plaça de l’església i el dia tres amb un conte de reis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *