Professionals de l’Hospital de Calella participaran al congrés de cardiologia Cardioconnect

cardiologia

El doctor Miquel Espriu, adjunt de cardiologia, i la infermera Margarita Crespo, tots dos de l’Hospital Sant Jaume de Calella, presentaran una de les ponències que es faran en el marc del congrés Cardioconnect. Una trobada d’especialistes de cardiologia i professionals de l’atenció primària, que debatran sobre la millora de la coordinació i els nous tractaments per a pacients amb malalties cardiovasculars.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva és una de les institucions que dona suport institucional i científic al congrés Cardionnect que tindrà lloc el pròxim 14 de març, on s’hi reunirà a professionals de cardiologia i de l’atenció primària per debatre sobre com millorar l’atenció al pacient.

Susana Curós, directora del CAP de Calella i presidenta de la filial del Maresme de l’Acadèmia de ciències mèdiques, forma part del comitè organitzador de la trobada. En declaracions a Ràdio Calella TV ha posat de relleu la importància de la formació continuada dels professionals implicats en l’atenció als malalts cardiovasculars. D’aquí la participació dels metges de família.

L’atenció primària intervé en la mesura que fa prevenció i detecció precoç de malalties cardiovasculars, i en l’alta el seguiment dels pacients, la rehabilitació, els controls… I les alertes per derivar-los de nou a l’atenció especialitzada”.

L’objectiu del congrés és també compartir informació sobre els nous avenços que hi ha hagut en els tractaments.

Uns fàrmacs que han sortit per la insuficiència cardíaca, altres per disminuir el colesterol hereditari… Hi ha medicaments de tipus biològics que són molt nous i d’això en parlarem amb els metges de família.

Electro Lunch és el títol de la ponència que es farà el 14 de març al migdia, a càrrec del doctor Miquel Espriu, adjunt de cardiologia, i la infermera Margarita Crespo, tots dos de l’Hospital Sant Jaume de Calella. Plantejaran l’estudi de diversos casos clínics a partir de l’anàlisi d’electrocardiogrames.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *