Canvis en el calendari d’elecció del Defensor de la Ciutadania

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Serà en el Ple Municipal d’abril quan l’alcaldessa elevi la proposta per votar i designar la persona que ostentarà el càrrec d’entre els cinc candidats que s’hi han presentat. Aquests són Josep Barri, Georgina Gras, Sílvia López, Emili Pérez i Montserrat Vinyals. El regidor de Participació de l’Ajuntament de Calella ha explicat el motiu de l’endarreriment de l’elecció que s’havia anunciat per d’aquí a dues setmanes, coincidint amb la sessió ordinària del mes de febrer.

Marc Buch ha indicat que l’ampliació del termini es va acordar en el sí de la comissió de seguiment creada específicament per aquest procés, que està participada per tots els Grups Municipals. Ha de permetre, diu Buch, poder fer un estudi al detall dels candidats i demanar la implicació dels membres del Consell Municipal de Participació.

“Crèiem que no era positiu marcar-nos el mes de febrer perquè això ens imposava un ritme de treball que no era el més recomanable. Es va consensuar que la proposta final es presentaria a l’abril per tenir temps de treballar-ho i tenir una figura amb la que tots ens hi sentim còmodes”, ha dit.

La voluntat del Govern Municipal és designar per al càrrec a una persona de consens, capacitada i compromesa amb la responsabilitat de vetllar pels drets dels ciutadans en la seva relació amb l’Ajuntament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat