Programa especial de dansa amb joves ballarins d’arreu del món

par en dansa 20230310

Rodolfo Castellanos i Anael Martín dirigeixen l’espectacle que els ballarins del PAR en Dansa oferiran aquest dissabte a la Sala Mozart dins la programació del Cicle Cultural que organitza l’Ajuntament de Calella, amb entrades anticipades al portal entrapolis.com a partir de 8,50 euros. Una proposta de dansa que combina el clàssic i el contemporani i que presenten en format stage de l’actual curs 2022-2023.

PAR en Dansa és un programa d’alt rendiment únic que té lloc a les instal·lacions de La Factoria Cultural de Terrassa on ballins d’arreu del món reben formació pedagògica i tècnica en clàssic i contemporani.

Durant el curs, preparen diverses produccions que els permeten posar en pràctica els coneixements i prendre contacte amb l’escenari. Ho faran aquest dissabte a la Sala Mozart, en format stage, oferint un programa especial amb algunes peces clàssiques com el Concert de Brandenburg i d’altres com Memòries, aquesta coreografiada per Rodolfo Castellanos que mostra tres moments cabdals en la relació de tres amics.

PAR en Dansa on stage és la proposta del Cicle Cultural de Calella per aquest dissabte 11 de març. Les entrades estan a la venda al portal entrapolis.com a partir de 8,50 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *