Puja el nombre d’hospitalitzats per Covid al Sant Jaume de Calella

Foto d'arxiu (Font: Corporació Salut Maresme i la Selva)
Foto d'arxiu (Font: Corporació Salut Maresme i la Selva)

L’actualització de les dades Covid als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha pujat sensiblement en els últims dies. Al Sant Jaume de Calella hi ha 28 pacients positius hospitalitzats i n’hi ha 28 més al sociosanitari. La dada més positiva és que no s’ha registrat cap defunció.

Respecte l’últim recompte de casos positius per Covid de dilluns, a l’Hospital de Calella s’han comptabilitzat 14 nous ingressos i s’han donat 11 altes. Una d’elles, és un trasllat en un altre centre hospitalari. Ara mateix, al Sant Jaume hi ha 28 persones ateses per coronavirus.

En el cas del sociosanitari, el nombre de pacients positius per Covid és de 28. Des de dilluns s’han registrat 7 ingressos, un dels quals ha estat el trasllat d’un pacient amb necessitats específiques que estava hospitalitzat a Blanes. També s’han donat 4 altes.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva –hospitals, sociosanitari i CAPs–, el nombre de professionals positius i en aïllament per Covid és de 10 persones. Hi ha 3 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat