Puja en una cinquantena de persones l’atur a Calella durant el mes d’octubre

Calella ha tancat el mes d’octubre amb 54 aturats més. L’atur ha pujat fins a les 1.170 persones, després de mesos consecutius registrant descensos. Segons dades de l’Observatori del Treball i Model Productiu del Departament d’Afers Socials i Famílies, la taxa d’atur al municipi se situa ara en el 13,62%. Respecte a l’octubre de l’any passat hi ha 352 persones menys en situació de desocupació.

Al conjunt de la comarca hi ha 23.793 persones sense feina. L’atur ha crescut en 13 persones, situant la taxa en l’11,2%, són 5.963 menys que les dades del mateix període de l’any 2020.

A nivell local, la pujada ha estat la tònica general a la resta de l’Alt Maresme, on la desocupació també s’ha incrementat. A Pineda l’atur s’enfila novament fins a les 2.028 persones, són 58 més que al setembre. A Santa Susanna es manté en 180 persones a l’atur i a Malgrat de Mar també puja fins a les 1.119 persones aturades. A Palafolls ha crescut en 16 persones, amb 571 aturats i a Tordera en 18 persones i un total 1.200 aturats.

Per sectors han baixat els aturats mensuals en la construcció, la indústria i sobretot en els serveis. Per sexes, tant l’atur masculí com femení han caigut i per edats el descens mensual només es produeix en els majors de 25 anys.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *