Quan és més barata la gasolina?

Les marques distribuïdores de gasolina aprofiten els patrons de mobilitat col·lectius per ajustar les seves polítiques comercials, de manera que els dies de major demanda els preus són més alts. De manera que és millor posar gasolina uns dies abans d’una operació sortida o aprofitar els primers dies de setmana perquè a mesura s’apropa el cap de setmana la gasolina s’encareix.

Pots estalviar en el preu que pagues per fer gasolina si tens en compte algunes premisses generals i no esperes a què s’encengui la llumeta de la reserva per anar a la gasolinera.
Segons el RACC pots estalviar en el combustible si poses gasolina el dilluns, perquè exposen que és el dia més barat de la setmana per proveir-se i dissabte el més car. També, és millor posar gasolina uns dies abans d’una operació sortida i no esperar a l’últim moment. La ubicació de la gasolinera també pot afectar al preu. Normalment, és més barat fer benzina abans d’entrar a l’autopista.

Hi ha molts mites i llegendes sobre la gasolina. Alguns, són lògics i tothom se’ls pot plantejar de manera fonamentada, però n’hi ha uns altres que, bé pel boca-orella, bé per pura llegenda urbana, s’han fet lloc en el nostre llenguatge diari i no són veritat.
Un dels mites certs és que fer gasolina al matí, o bé fer-ho quan hi ha temperatures més aviat baixes, estalvia combustible. És cert, també, que la velocitat afecta el consum de combustible però, el consum no està relacionat només amb la velocitat, sinó amb la nostra manera de conduir.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *