Què hem de fer amb l’avet de Nadal un cop passades les festes?

AVET DE NADAL

L’Ajuntament de Calella recull els arbres de la decoració nadalenca de les llars per mitjà del servei de deixalleria mòbil, que funciona de dilluns a dissabte en diferents punts de la ciutat. També es poden portar a la deixalleria municipal, a la carretera d’Hortsavinyà, que obre de dilluns a divendres en horari de matí i tarda, i els matins de dissabte.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calella ha explicat que dels avets se’n fa compostatge orgànic: “L’empresa el processa, el tritura i s’aprofita després per fer-ne adob”. Marc Buch també ha transmès algunes recomanacions i advertències als ciutadans que pensen que el millor és anar al bosc i plantar-lo. “Introduir arbres que no formen part de l’hàbitat comporta un risc, i en tot cas s’hauria de fer sota la supervisió d’un expert perquè indiqui si pot ser perjudicial o no per la flora i la fauna“, ha comentat.

La deixalleria mòbil on es poden portar els avets de Nadal s’instal·la els dilluns a la Plaça Vicenç Ferrer (matí) i a la Plaça Lluís Gallart (tarda). El dimarts al Mercat Municipal i a l’estació de Renfe; dimecres al carrer Moragas i a la Riera Capaspre; dijous al carrer Ànimes amb Monturiol i al pàrquing del carrer Batrina, divendres a la plaça Bartomeu Barceló i al Mercat Municipal; i dissabtes, només al matí, a la plaça Pompeu Fabra.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat