Qui pot ser resident de la nova zona verda?

Només les persones empadronades a Calella i que tinguin un vehicle inscrit al municipi podran ser autoritzats com a residents de la zona verda. Segons ha informat Gestvia aquestes són les dues condicions que es requereixen per poder obtenir l’autorització de resident. Els calellencs que compleixen amb aquests requisits no caldrà tampoc que tramitin cap sol·licitud a l’empresa municipal de mobilitat, ja que l’alta es farà de manera automàtica.

Només les persones empadronades i els vehicles inscrits a Calella a partir del mes d’abril de 2021 hauran de contactar amb Gestvia per sol·licitar la seva alta com a residents de Zona Verda. Ho poden fer enviant un correu electrònic a aj035.gestvia@calella.cat o trucant al 937664190.

La zona verda entrarà en funcionament l’1 de juliol al voltant del Rierany dels Frares, entre els carrers Ànimes, Bruguera i Sant Jaume amb l’objectiu d’afavorir la rotació de vehicles i incrementar l’oferta d’estacionament limitat, prioritzant els veïns de Calella. La Zona Verda disposarà dels mateixos horaris i dies de servei que la Zona Blava estàndard. Els Residents de Zona Verda no requereixen cap identificació al vehicle, ja que amb la seva matrícula el sistema de gestió de la Zona Verda el reconeix en parquímetres, aplicació mòbil i sistema de control del servei. Això si, hauran de treure un tiquet gratuït al dia per poder estacionar el vehicle.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *