Impulsen una campanya solidària que reivindica l’orgull calellenc

No és una acció de Junts, però sí aplega a persones vinculades al partit. És el que afirma el grup impulsor de la campanya solidària #orgullcalellenc, entre les quals hi ha l’alcaldable de Junts per a les municipals del 2023. Josep Grima assegura que és una iniciativa que trenca les barreres del partit i pretén sumar-hi quanta més gent millor amb l’objectiu de revertir els beneficis que es recaptin a l’acció que duen a terme organitzacions i entitats socials de la ciutat. Han posat a la venda bosses de roba estampades amb frases o paraules típiques del parlar calellenc.

A Calella, agafem el trenc i anem a marc, o passegem pel carrer Iclésia. I això ens identifica com a calellencs i calellenques, i és el que reivindica també aquesta iniciativa social i benèfica que, segons ha puntualitzat Josep Grima, no és de Junts però sí implica persones que hi estan vinculades o a l’òrbita.

Són expressions pròpies de la gent de Calella, de les quals ens sentim orgullosos i en fem bandera. Però a més, som una ciutat solidària i per això hem pensat destinar els diners a alguna entitat de la ciutat. És una campanya que trenca les barreres de Junts, que ens sumem a la iniciativa, però és personal d’una colla d’amics que l’hem volgut tirar endavant.

A les bosses de roba s’hi ha estampat l’etiqueta #orgullcalellenc. Es poden trobar físicament en diversos establiments i a la venda online, amb tramesa a domicili, al portal activat per la candidatura de Josep Grima a l’alcaldia de Calella per a les municipals del 2023. El preu és de 5 euros.

Al mateix espai es vehiculen les votacions per decidir a quina entitat o organització social de la ciutat es destinen els diners. S’ha elaborat una llista, que és ampliable.

Hem fet un petit recull d’entitats, però si algú en troba a faltar i vol afegir-la a la llista, podrà. El desembre farem recompte d’aquesta votació popular i donarem els diners a la que hagi resultat més votada.

Les votacions estan obertes a tothom que vulgui participar en la iniciativa solidària, s’hagi comprat o no la bossa de roba. De moment se n’ha fet una tirada de 400 unitats, que s’oferiran també durant els dies de Festa Major i Fira de Calella i l’Alt Maresme; però no descarten haver-ne d’encarregar una segona que, a més, podria arribar amb altres frases que la gent els està comentant aquests dies.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *