QUOTIDIAFONISMES, la proposta d’Escena Calella per la campanya Cap Butaca Buida

Convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques és el repte de la campanya Cap Butaca Buida, que impulsen la revista Time Out, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca) i altres institucions com el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; i a la que hi participen teatres, sales i poblacions de tot el país. L’Ajuntament de Calella també s’hi ha adherit amb la programació del concert de Bufa & Sons, dins del cicle Escena Calella. La idea és omplir totes les butaques i que el 16 de març sigui “un Sant Jordi del teatre”.

QUOTIDIAFONISMES és el concert de Bufa & Sons que Escena Calella ha programat per demà dissabte, 16 de març, adherint-se a la campanya Cap Butaca Buida. Es farà a la polivalent de La Fàbrica, on s’interpretaran peces de blues o jazz amb instruments impossibles, com una cadira, una crossa o una escombra, i molts d’altres.

En una entrevista a LA CIUTAT, Xavier Lozano, que integra Bufa & Sons juntament amb Guillem Aguilar i Marc Vila, ha assegurat que la seva proposta no s’allunya gaire de la manera en què històricament s’ha fet música.

Xavi Lozano, Guillem Aguilar i Marc Vila són Bufa & Sons, tres músics amb una extensa trajectòria professionals que s’uneixen per oferir un concert únic de gran qualitat, que s’acabarà convertint en una sessió plena d’humor.

Les entrades estan disponibles de forma anticipada al portal entrapolis.com al preu de 5 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *