Radio Calella Televisió rep un reconeixement de Foto-Film

Enmarcat en el Sopar de la Llum 2016 i coincidint amb el 50è aniversari de l’Entitat

Radio Calella Televisió ha estat guardonada amb el reconeixement que Foto-Film fa a una entitat o persona particular que han tingut vinculació amb Fotofilm com a agraïment a la tasca realitzada. Enguany, s’ha volgut agrair la bona tasca realitzada de Radio Calella i Calella Televisió amb les col·laboracions s’han anat fent al llarg del temps. El president de Fotofilm, Xavier Rigola ha estat l’encarregat de donar al reconeixement en forma de placa d’agraïment a Radio Calella Televisió, i el director Antoni Sintas, ha recollit el reconeixament i ha agraït a l’entitat que pensessin amb RCTV, així com ha recordat que els inicis de CalellaTV va ser possible gràcies a la implicació de Fotofilm.

Durant la nit els assistents al sopar van poder gaudir d’un sopar de gala al peu del Far on es va poder veure un video amb les activitats que Fotofilm ha realitzat durant l’últim any i un recull, en toc d’humor, dels actes més rellevants dels últims 50 anys.

En el transcurs de la nit, el seu president, Xavier Rigola ha volgut guardonar els col·laboradors de de l’Entitat amb l’Emblema de Plata del Foto-Film Calella i, per això ha donat al seu president honorífic, Santiago Marré una placa amb aquest destintiu per col·locar a l’entrada del local de l’entitat situat a la Fàbrica Llobet i Guri. Un local que últimament han hagut de reduir i encapçar el material en caixes degut a la construcció de l’Escola Salicrú a la mateixa Fàbrica. De fet Foto-Film està esperant que se li adjudiqui de forma definitiva un altre espai que actualment estan ocupant d’altres entitats i que reflexa el pla d’usos que l’Ajuntament té de la Fàbrica Llobet i Guri.

El president honorífic, Santiago Marré, és qui dóna el màxim reconeixment de l’Entitat, l’Emblema d’Or del Foto-Film Calella, i en aquest cas li va voler donar al seu president Xavier Rigola, qui ja ostentava l’Emblema de Plata fins al moment.

En acabar, la música del Duet Deluxe va acabar d’amenitzar la nit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *