Diverses opcions gratuïtes de cinema

pan

Avui, al Calella Festival de Cinema, es projectaran 4 pel·lícules: Temporal, The park bench, La Pols i, Pan (Viaje a nunca jamás).

La primera projecció de la setmana serà dins la Secció oficial de llargmetratges Low Cost, i la pel·lícula escollida és Temporal.
24 hores en la vida de cinc personatges anònims que no es coneixen entre si; l’únic vincle que hi ha entre ells és haver trobat feina mitjançant la mateixa empresa de treball temporal.
A les 6 de la tarda, gratuïta, a la Sala Mozart.

Dues hores més tard, a les 8 del vespre i, també, dins la Secció oficial de llargmetratges Low Cost es projectarà The Park Bench.
Quan a l’Emily, una bibliotecària, l’assignen com a professora auxiliar a Mateo, un estudiant universitari en literatura americana, no es porten molt bé, però quan la discussió gira des dels clàssics fins a les confessions, les coses es compliquen i es veuen obligats a prendre decisions que poden canviar les seves vides per sempre.
Tindrà lloc a la Sala Mozart i també de manera gratuïta.

Segueixen les projeccions gratuïtes a la Sala Mozart i dins la Secció oficial de llargmetratges Low Cost. A les 10 de la nit, es mostrarà La Pols.
Poc després de saber que el seu pare ha mort, Jacob s’oblida completament del tema, la seva relació amb la seva germana Ruth i la seva amiga Alba canviarà i portarà les seves vides al límit enfrontant-se a les convencions socials.
Amb la presència de membres de l’equip.

A la mateixa hora, a les 10 de la nit, també gratuït, però en aquest cas al Xiringuito 9 es farà el Beach Festival amb la pel·lícula Pan (Viaje a nunca jamás).
Tots coneixem a Peter, un noi rebel de 12 anys, que ha passat tota la seva vida en un orfenat de Londres. Durant una nit, el porten des de l’orfenat a un món fantàstic de pirates, guerrers i fades anomenat “Nunca Jamas“. Mentre viu extraordinàries aventures, intenta descobrir per què la seva mare el va abandonar a l’orfenat després de néixer. En companyia de la guerrera Tigrilla i del seu nou amic el Capità Garfio, Peter ha de derrotar a l’implacable pirata Barbanegra per salvar el país de “Nunca jamas” i descobrir el seu veritable destí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat