Rando, nova vicepresidenta segona del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Renovació de càrrecs al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme després de les eleccions municipals. La nova presidenta de l’ens públic, la malgratenca Carme Ponsa, estarà acompanyada del pinedenc Jordi Noguera, el president del Gremi d’Hostaleria del Maresme, que es manté com a vicepresident primer per designació de l’empresariat de la comarca. L’altra cara nova a la cúpula és la primera tinent d’Alcaldia i responsable de Turisme de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando, que ha manifestat que pren la responsabilitat amb la determinació de treballar per a la projecció internacional de la destinació Costa del Maresme.

La nova presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, estarà acompanyada de dues persones que ostentaran les vicepresidències per designació del sector públic i del sector privat de la comarca.

El representant de l’empresariat maresmenc és Jordi Noguera, l’actual president del Gremi d’Hostaleria del Maresme, que reval·lida la confiança i es manté en el càrrec de vicepresident primer de l’ens públic de promoció turística.

Per part del sector públic, la persona designada ha estat la calellenca Cindy Rando, l’actual primera tinent d’Alcaldia i responsable de Turisme de l’Ajuntament de Calella. Arriba al càrrec amb la voluntat de contribuir a la projecció internacional de la destinació.

Per mi és un orgull poder formar part del Consorci i que la presidenta hagi confiat en mi per oferir-me la segona vicepresidència. Com a representant d’un municipi turístic com Calella, formar part del Consorci és important tant a l’hora d’aportar coneixement i treball. Com ho fem per tal de promocionar Calella, també s’ha de promocionar el Maresme arreu del món.

Del nomenament de Carme Ponsa i dels dos vicepresidents del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme se n’ha donat compte en la primera Junta General del nou mandat 2023-2027. Al fil d’això, la nova presidenta ha reiterat que l’ens està a la disposició de tots els ajuntaments amb l’objectiu de treballar plegats.

La feina que fa el Consorci és molt extensa, hi ha idees que ja venen pròpies del Consorci, però també estem per ajudar a tots els ajuntaments que vulguin difondre les activitats que facin. Per les que tenen previst fer, que no dubtin en posar-se en contacte amb el Consorci per donar un cop de mà per treballar conjuntament totes aquestes activitats, perquè al final l’objectiu de tots és el mateix: donar a conèixer la comarca.

El vicepresident primer i representant del sector turístic privat de la comarca, Jordi Noguera, ha posat de relleu la importància de mantenir les sinèrgies de col·laboració.

Ja portem uns quants anys col·laborant, ajudant i amb aquesta predisposició del sector privat per donar empenta i impuls a la promoció turística de la comarca. Renovem el càrrec amb moltes ganes i molta il·lusió per continuar donant aquest suport a la nova presidenta, la Carme Ponsa, conjuntament amb la Cindy com a segona vicepresidenta. Pensem que reforçarà aquest esperit de col·laboració i ajuda que entre tots hem de portar endavant.

A la Junta General també s’ha designat la Comissió Permanent, que durant els propers quatre anys estarà formada per la presidenta i els dos vicepresidents, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, el president de l’Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la província de Barcelona, Joan Aubanell; l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; i representants dels ajuntaments d’Alella, Vilassar de Mar i Sant Cebrià de Vallalta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *