Rando s’estrena a la comissió de consum de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

Rando (a la dreta) en la sessió constituent de la comissió de consum de la FEMP

Aquest dimarts, a Madrid, s’ha constituit la nova Comissió de Consum de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i té representació calellenca. És la primera tinent d’Alcaldia Cindy Rando (PSC), que s’estrena dins l’organisme ocupant una de les vocalies. Un càrrec que compatibilitzarà amb les seves delegacions municipals en les àrees de Promoció econòmica, comerç i consum; Turisme i Gent Gran; a més de la vicepresidència al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Cindy Rando, la líder del PSC a l’Ajuntament de Calella, és la nova vocal de la comissió de consum de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que s’ha constituït aquest dimarts a Madrid, amb l’encàrrec de defensar els consumidors des de l’àmbit municipal. Un equip de treball que lidera el també socialista Mikel Serrano Aperribay, alcalde de Zumárraga, a la presidència, i el valencià Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent del partit Ens Uneix.

En les seves declaracions després de la sessió constituent de la comissió, es van referir a la necessitat d’afavorir els mercats més sostenibles i alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible; a més d’actuar per garantir el joc responsable, especialment amb els menors d’edat. Així mateix, per col·laborar amb altres administracions per garantir la defensa dels consumidors a través de les oficines municipals.

Integrants de la nova comissió de consum de la Federació Espanyola de Municipis constituïda aquesta setmana a Madrid.

Cindy Rando és la primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella i ostenta dues carteres de l’àmbit econòmic, les de Turisme i de Promoció Econòmica, comerç i consum. A més, és vicepresidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *