Rando traça les principals línies del projecte socialista per a les municipals del 23

El PSC treballa en una candidatura electoral rejovenida i que reculli les inquietuds i necessitats ciutadanes. L’alcaldable Cindy Rando ha traçat les línies bàsiques del projecte amb el qual optarà a l’alcaldia de Calella, el maig del 2023.

Rando posa en valor l’opinió dels joves i el seu talent i d’aquí la voluntat d’incorporar la seva visió en el projecte que lidera per a les eleccions municipals del 2023. Amb tot, reconeix que no resulta sempre fàcil aconseguir que s’impliquin a nivell polític, per diversos factors.

No és fàcil perquè molta gent vàlida i amb perfils professionals increibles s’ho pensen molt perquè no poden compaginar-ho, i és un handicap. Tot i això, ho estem treballant per fer la millor llista possible.

El PSC obrirà espais de contacte amb la ciutadania per escoltar les seves preocupacions i els suggeriments que tinguin de cara a la definició del programa electoral que, ressalta Rando, serà realista. Avança els principals eixos programàtics.

Volem treballar un programa electoral realista, que posi les persones al centre, un programa electoral feminista i social, que tingui en compte l’ecologia.

L’alcaldable socialista també ha parlat a La Ciutat dels canvis que hi haurà dins el grup municipal per la renúncia de Josep Torres a l’acta de regidor, que es farà efectiva aquest dijous. Des de principis de mandat ha fet les funcions de portaveu del grup municipal i ha ostentat diverses carteres, ara en són dos: Seguretat i Cultura. Cindy Rando ha tingut paraules de reconeixement cap a Torres. I també s’ha referit al nou company de grup municipal, Soufian Laroussi, que anirà de número 2 a la llista que encapçalarà.

Està al grup d’assessors del grup socialista a la Diputació de Barcelona i té molta més facilitat per combinar les dues tasques. Ara està acabant de perfilant com ha de ser la seva incorporació a l’Ajuntament. No són incompatibles (…) No hem parlat de quines àrees se li delegaran. Entenc que una vegada s’efectui la renuncia serà el moment d’asseure’ns amb l’alcalde i posar damunt la taula

Rando ha comentat que el Govern seguirà amb el pla acordat a principis de mandat municipal, amb el repte de lluitar per recursos provinents d’altres administracions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *