Reconeixement per a “Cuidant infants” de la CSMS

Web "Cuidant Infants"

L’espai web sobre el món de la pediatria que impulsa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut un reconeixement per la qualitat de la informació de salut a través d’internet.

Concretament, i segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, «cuidant els infants» ha rebut l’acreditació HONcode que atorga l’ONG Health on the Net Foundation amb l’objectiu de fomentar la difusió de la informació de salut de qualitat a pacients, professionals i públic en general. A més, també es busca facilitar l’accés a les últimes dades mèdiques a través d’internet.

La certificació té validesa per un any i, per tant, el portal «cuidant infants» que es pot visitar a través de la web de la corporació www.salutms.cat, serà reavaluat per continuar amb la certificació.

Recordem que un altre projecte del servei de pediatria de la corporació, «la salut comença a casa», va rebre fa poques setmanes una certificació de l’Observatori d’Innovació en Gestió de Salut per donar resposta a les necessitats de la població en termes de qualitat, eficàcia i eficiència.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.