Sessió de “networking” als tallers de cerca activa de feina

Centre d'Acció Jove, aquest matí

Els participants dels tallers de cerca activa de feina del Servei Local d’Ocupació de Calella han fet avui dimarts una sessió de «networking» i d’autocandidatura.

El «networking» permet a la persona demandant de feina poder seure’s davant del responsable d’una empresa i explicar-li el seu currículum i les seves habilitats professionals. Així ho explica l’orientadora laboral Glòria Solsona: “El que es fa és un intercanvi entre la persona que està en el procés de recerca de feina i l’empresa. Es presenten mútuament per veure si hi pot haver un encaix”. 

Núria Soteras es troba a l’atur des del mes de març i participa als tallers de cerca activa de feina que s’impulsen des del Servei Local d’Ocupació de Calella. Per Soteras, aquests cursos serveixen per actualitzar coneixements i poder tornar al mercat laboral amb més recursos: “Està molt bé, és una oportunitat més que tens a més de les xarxes i els contactes que puguis tenir personalment. Porto a l’atur des del mes de març però havia de formar-me en determinades qüestions perquè abans treballava amb programes informàtics fets a mida. Ara he ampliat coneixements”. 

La jornada de «networking» i autocandidatura s’ha fet al Centre d’Acció Jove i han participat diferents empreses de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *