Refresca’t amb els comerciants de Calella

Torna el rasca i guanya que Calella Centre Comercial va estrenar l’estiu passat, amb molt bona acollida. És la campanya del Refresca’t, que regala gelats i activitats aquàtiques i recreatives per ajudar a passar els dies de calor, amb propostes divertides. Enguany, totes són de Calella per així posar en valor l’oferta – atractiva – que hi ha a la ciutat. Com a novetat, l’associació de comerciants ha creat uns ventalls logotipats i amb l’skyline de Calella, creació de Joan Rodés. Són de color vermell i se’n repartiran un miler.

La campanya Refresca’t de Calella Centre Comercial es farà durant la primera quinzena d’agost amb l’objectiu de premiar les compres fetes als establiments de la ciutat. En aquesta segona edició, n’hi participen més d’una trentena: sabateries, cafeteries, pastisseries, òptiques, carnisseries, floristeries, perruqueries i bellesa personal, ferreteries, botigues de roba, calçat i complements, papereries i d’oci, entre d’altres.

Les botigues regalaran rasques a la clientela, on hi ha amagats des de gelats – també per a gossos – activitats aquàtiques i recreatives, o productes de merxandatge. Sara Planes, dinamitzadora de l’associació de comerciants, n’avança la novetat: “Tindrem mil ventalls amb l’skyline de Calella dissenyat pel Joan Rodés”.

S’han produït mil ventalls de color vermell, amb l’skyline de Calella, i es repartiran un miler més d’unitats de les bosses de plàstic reutilitzables que l’associació va estrenar l’any passat. La campanya anirà de l’1 al 15 d’agost i és possible gràcies a la col·laboració d’empreses locals, l’Ajuntament de Calella i l’ATC. “Alguns rasques tenen el típic “segueix buscant” per donar-li emoció, però la veritat és que hi ha molts premis”, assegura Planes.

CARTELL REFRESCA'T

Acabada la campanya estiuenca, l’associació tindrà 15 dies de descans abans no posi en marxa la que organitza coincidint amb la Festa Major i la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que consisteix en el sorteig de vals de compra per bescanviar a les botigues adherides.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *