Reparteixen mascaretes de roba per les botigues de Calella

WhatsApp Image 2020-03-25 at 12.19.57

Aprofitar el temps de confinament és el que està fent un grup d’una trentena de calellencs i calellenques, que han començat a confeccionar mascaretes protectores de roba i reparteixen gratuïtament pels establiments comercials que encara tenen obert. És una iniciativa que va néixer a tres llars i que s’ha anat fent gran a mesura que han passat els dies. Demanen a tothom que pugui que hi col·labori donant roba i goma, i tot el que pugui ajudar a incrementar aquesta producció solidària.

Primer érem dos o tres persones les que ens vam posar d’acord, però amb el boca-orella ja hem ampliat el grup i ara en som una trentena. Cosim, anem a repartir-les i hi ha gent que col·labora donant-nos material.

Ha explicat Helia Tresserras, una de les impulsores del grup que confecciona les mascaretes tèxtils, que ja s’han començat a repartir pels comerços de Calella. La idea és fer-les arribar a col·lectius vulnerables que encara no disposen d’elements de d’autoprotecció.

Pensem anar a les residències i s’entregaran també a gent que coneixem de Calella i que sabem que té alguna mancança.

Tresserras aprofita per fer una crida a tothom que pugui ajudar-los donant roba i tot tipus de material que serveixi per mantenir la producció.

Si algú pot fer donació de roba de cotó o goma, que ens ho digui i la passarem a recollir. És el material que necessitem per confeccionar les mascaretes.

Els repartidors de les mascaretes expliquen als treballadors de les botigues on es poden trobar les mascaretes tèxtils que abans d’utiltzar-les s’han de rentar a una temperatura de 60 graus. Aixo ajuda a eliminar tot tipus de bactèries i virus de la roba.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat