Resolta una fuita a la canonada de gas del carrer Jovara

Tall de carrer Jovara

La incidència va ocórrer aquest dilluns al matí a resultes de les obres de reparació que està fent la companyia de l’aigua a Calella, en el tram comprès entre Sant Joan i Sant Pere. Un operari que estava manipulant una retroexcavadora a l’alçada del carrer Matas i Rodés va tocar la canonada de gas i va provocar-ne la fuita. Es va activar llavors el protocol d’emergència que va comportar el desplaçament d’efectius dels Bombers de la Generalitat i de la Policia Local.

L’avís es va rebre a les 10.10h del matí, i la incidència va quedar resolta al cap de dues hores, aproximadament, per tècnics de la companyia Gas Natural.

Els operaris estaven treballant en les obres de reparació que Gestaigua efectua aquesta setmana en diversos trams de carrers de Calella, que provoquen afectacions a la mobilitat. Al carrer Jovara els treballs continuaran també avui, i s’allargaran fins demà en el tram del carrer Sant Isidre, entre Riera i Barcelona.

A aquests se li ha d’afegir el tall permanent al trànsit del carrer Bruguera, a l’alçada d’Amadeu, per les obres de remodelació que van començar passat festes amb un termini d’execució previst de deu setmanes. Avui també hi haurà interrupcions intermitents al carrer Cervantes, entre Indústria i Costa i Fornaguera, per treballs de poda dels arbres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat