Retiren l’adhesiu que senyalava Calella com a municipi de la República Catalana

645b5995-ef45-4b32-9d40-a56fb9a640d2

Poques hores després de l’acció que ha fet, aquesta passada nit, el Comitè de Defensa de la República del Maresme en diversos municipis de la comarca. S’havia aprofitat el cartell de municipi adherit a l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) per col·locar-hi un adhesiu al damunt per presentar Calella com a població de la República Catalana. Aquest està ubicat just davant de la caserna de la Guàrdia Civil.

Calella, com Malgrat de Mar, Santa Susanna, Palafolls o Arenys de Mar, i així fins a un total d’onze poblacions del Maresme, s’havien llevat aquest matí amb un cartell que les identifica com a territori de la República Catalana. Amb aquesta acció simbòlica el CDR Maresme exigeix la materialització del resultat de l’1 d’octubre “sense més dilacions”. En un comunicat que s’ha fet públic aquest matí, el col·lectiu es reafirma en la seva voluntat de treballar amb determinació i des de la no-violència per a la República.

Però poques hores ha durat el cartell a Calella. A mig matí ja s’havia retirat. Recordem que la senyal de l’AMI que s’havia utilitzat està al final del vial de sortida de l’autopista del Maresme.

Aquesta és la piulada que el CDR Maresme ha fet per deixar constància de l’acció feta per exigir la implementació de la República Catalana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *