Sebastián Tejada (ICV): “L’equip de govern ha sigut negligent i incompetent o ha actuat per un interès de caire polític”

Tejada00000000

El grup municipal d’ICV s’ha mostrat molt contrari a la forma com el govern municipal ha gestionat el canvi de direcció de Ràdio Calella TV. Ha interpel·lat als ciutadans preguntant-se “si es queden més tranquils pensant que l’equip de govern ha sigut negligent i incompetent o que ha actuat per un interès de caire polític”. Considera que l’explicació del govern municipal sobre la situació de la ràdio és “confusa” i “poc encertada”.

El portaveu d’ICV, Sebastián Tejada, ha qualificat de “lamentable” que el govern acusi als treballadors de procurar impedir el retorn d’Emili Pacheco, a la oposició de no estar d’acord del que ell considera una “cacicada” i a Sintas de no tenir interès de seguir en el projecte.

ICV insisteix en convocar una Junta General per parlar del nomenament del director provisional i d’obrir el procés de selecció del director definitiu. Ha avançat que avui proposarà de manera formal a ERC i la CUP convocar-la ells mateixos, ja que tenen els vots suficients per fer-ho.

Tejada creu que és «molt perillós» que Ràdio Calella TV estigui en aquesta situació d’inestabilitat. Adverteix que es començarà a degradar, amb la desaparició d’alguns programes, degut a la manca de lideratge i a les hores i els coneixements tècnics que dedicava Toni Sintas.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Sebastián Tejada, portaveu d’ICV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *