Rigola (FFC) sobre el rodatge de “100 metros”: “És una oportunitat única per a Calella”

Des de Foto-Film Calella s’ha valorat l’estrena de Calella com a plató de cine. El seu president, Xavier Rigola, assegura que és una oportunitat única tant per a la promoció de la ciutat com pel fet de poder ser espectadors, de primera línia, del que és el rodatge d’una superproducció.

La fotografia i el cinema són les arts que cultiva i promou Foto-Film Calella, des d’una vessant amateur. La darrera producció de l’entitat va ser Roger de Can Bou. Baró de Calella –estrenada l’abril del 2015–, amb un elenc nombrós i variat sobre la figura d’un personatge històric fictici.

L’aterratge de l’equip de la pel·lícula 100 metros a Calella ho consideren una magnífica notícia. El president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, ha ressaltat les diferències que hi ha entre les seves creacions i el muntatge que es desplegarà els pròxims dies per al rodatge del llargmetratge dirigit per Marcel Barrena.

“Una superproducció com aquesta és una oportunitat única per Calella de viure el rodatge d’una pel·lícula . Les que s’han pot fer fins ara han sigut amb mitjans escassos, des de l’amateur, i això ja està a un altre nivell”, ha afirmat Rigola, qui destaca la possibilitat viure l’ambient que es crearà amb el rodatge.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *