El Calella Film Office promocionarà la ciutat com a plató de rodatge

Aquest matí s’ha presentat el Calella Film Office, un projecte que pretén centralitzar totes les sol·licituds de rodatges a la ciutat i, alhora, promocionar Calella com a ciutat plató.

La regidora de Comunicació i Noves Tecnologies, Lorena Sánchez, ha explicat que el projecte neix de la bona experiència que ha tingut l’Ajuntament amb els anteriors rodatges, especialment perquè genera economia productiva.

Neix de la bona experiència que vam tenir amb el rodatge de 100 metros. Vam detectar varies coses, vam veure que la indústria cinematogràfica generava economia productiva, que necessitaven des del lloguer d’un local, a necessitem un grup de gent que ens ajudi amb els decorats, necessitem flors… vam veure que això generava un moviment també a l’economia de la ciutat que era interessant. A partir d’aquí, amb l’alcaldessa vam començar a treballar amb crear aquesta oficina.

El Calella Film Office tindrà un ambaixador de luxe, l’actor calellenc Juli Fàbregas. La seva funció serà la de promocionar la ciutat entre els actors i directors.

La meva tasca serà portar a gent del món del cinema, del món de la televisió, sobretot cinema, per obrir Calella com a possibilitat de ciutat plató. Hi ha gent que segurament no ens coneix i el fet de treballar allà tants anys d’actor i conèixer tanta gent és facilitar i portar gent important del món del cinema. No només actors, perquè la cara visible és l’actor, però no és només l’actor el que ha de venir aquí, sinó que han de venir productors, han de venir directors i la meva tasca serà trobar aquesta gent, portar-la i ensenyar la meravella de lloc que tenen per rodar.

L’actor ha posat de relleu que Calella té un gran potencial com a plató de rodatge per tots els elements que la conformen.

Moltes vegades vas a rodar a un lloc on estàs limitat a una sèrie de decorats naturals o decorats que no poden ni crear platós. En canvi, aquí Calella tenim sort perquè tens de tot: tens mar, tens muntanya, pots rodar tot tipus de gènere… I és portar aquesta gent aquí, que ho coneguin, que ho vegin en primera persona. I és un tema que, insistim molt, la gran varietat gastronòmica que hi ha, perquè quan vas a rodar a un lloc, acabes menjant els 25, 30, 40 o 10 dies de rodatge al mateix lloc perquè no hi ha res més i aquí pots crear en un espai tan gran una gran varietat de llocs.

Calella també està adherida a la Catalunya Film Comission i la Maresme Film Comission, creada en les últimes setmanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *