Rocío i Joan: la parella que ha fet la volta al món en 280 dies

Imatge: cedida

Viatjar pel món durant, gairebé, un any sencer. Rocío Pinto i Joan Garriga van marxar de Pineda de Mar el mes de juliol passat i no han tornat fins aquest mes de maig. Acompanyats d’una motxilla, la parella s’ha desplaçat majoritàriament en transport públic per 23 països diferents. A LA CIUTAT han explicat la seva experiència com a rodamons.

281 dies és el que han trigat Rocío Pinto i Joan Garriga a fer la volta al món el juliol de l’any passat. Un viatge planejat, però amb l’improvisació del dia a dia. Ha viatjat en autobús, vaixell, caravana, cavall, avió bicicleta i motocicleta, però sobretot en tren: amb ell van anar des de Pineda de Mar fins a Singapur.

Pinto i Garriga han viatjat amb la motxilla a l’esquena, buscant racons insòlits i visquent tota mena d’aventures. Es desplaçaven en transport públic i buscaven allotjaments barats per rebaixar el preu del viatge. De tots els llocs on han estat, Mongòlia els ha cridat l’atenció especialment. Però, a l’altre cara de la moneda, també hi ha hagut llocs que els han decepcionat.

A principis de maig la parella va tornar a Pineda de Mar, on resideixen habitualment. Ara són a l’expectativa d’una nova aventura. Mentrestant, el perfil d’Instagram @dosqueviatgen els ha servit d’àlbum de fotos per compartir les memòries que han creat en aquests gairebé 300 dies de viatge.

Mira l’entrevista sencera a Rocío Pinto i Joan Garriga al programa LA CIUTAT.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.