VOX es passeja pels Apartaments Codina erigint-se en garant de la propietat privada

El líder de VOX a Catalunya s’ha passejat aquest matí pel barri dels Apartaments Codina dies després del desallotjament del pis ocupat que el seu propietari va voler recuperar per la força, per la qual cosa haurà de retre comptes davant la justícia. Ignacio Garriga s’ha interessat per l’impacte de les ocupacions al barri i després ha visitat un dels blocs de pisos del carrer Puig de Popa on una veïna li ha ensenyat que un dels habitatges s’ha protegit de les ocupacions amb una porta blindada.

El líder del partit d’extrema dreta al Parlament de Catalunya ha aprofitat la visita a Calella per escampar el seu missatge vinculant delinqüència i immigració, tot acusant a les institucions de desatendre les necessitats dels veïns i veïnes.

Vull assenyalar els veritables culpables del drama que pateixen les famílies de Calella i de molts barris de Catalunya. Són el senyor Aragonès, el separatisme, i l’esquerra liderada pel senyor Illa, ells còmplices de les màfies de la delinqüència i l’ocupació. Per avui exigim a les administracions que facin el necessari per garantir la seguretat dels catalans i de la propietat privada, cosa que no passa ara.

Potser t'interessa

2 Respostes

 1. Ramon Quintana ha dit:

  Només ens falta això, que els fascistes de la extrema dreta franquista, vingui a fer-nos propaganda de les seves actituds. Ja n’hi ha prou de polítics oportunistes, VOX, no representa a ningú en aquest municipi, ja en tenim prou amb els nostres polítics que no son el millor del que voldríem, però VOX aquí NO GRÀCIES.

  • Jesús ha dit:

   Ramón Qintana,
   Tenemos lo que nos merecemos. Yo votaré a Vox, el único partido que representa mi generación perdida y quiere poner orden y está limpio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *