Sabadell i Calella Decideix guanyen el Torneig de Reis de Bitlles Catalanes

torneig_reis_bitlles_calella

Victòria del Sabadell en la categoria d’equips federats i de Calella Decideix, en la de no federats, a la catorzena edició del Torneig de Reis de Bitlles Catalanes que es va disputar diumenge a les pistes de la Zona Esportiva de la Muntanyeta. L’organitzen l’Associació Sant Quirze i Gent de Barri de Pequín, que van aconseguir reunir un total de tretze equips d’arreu de Catalunya en una matinal familiar i lúdica que tancava el període nadalenc.

El torneig calellenc de Reis va comptar amb la participació d’equips de Barcelona, Pineda de Mar, Tordera, Sils, Sabadell, Blanes o Vilabrú, i nombrosos locals, sobretot en la categoria de no federats.

En la categoria d’equips federats, el vencedor va ser el Sabadell, amb 714 punts, que es va emportar el trofeu del torneig i cinc ampolles de cava. En segona posició va quedar el Siuranenc de Barcelona, amb 692 punts.

En la categoria d’equips no federats, la victòria va ser per a Calella Decideix, que amb una puntuació final de 514, va adjudicar-se el trofeu i les cinc ampolles de cava. En segona posició, l’equip B de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, que va acabar la competició amb 413 punts.

El torneig de Reis de Bitlles Catalanes també concedeix premis als millors tiradors, en doble categoria. El millor dels federats, un jugador del Sabadell, autor de 176 dels 714 punts que va sumar el seu equip. En la categoria de no federats, es va alçar amb el premi Betu Comas, de Calella Decideix, mentre que un seu company d’equip, Sergi Ferrer, va quedar en segona posició. Van fer 147 i 121 punts respectivament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat