Obertes les inscripcions per participar a la Marxa Solidària Contra el Càncer

Imatge d'arxiu

Es celebrarà aquest diumenge 27 de maig amb sortida i arribada al Passeig Manuel Puigvert. El preu de la inscripció va dels 8 als 10 euros en funció de la distància que es vol completar. Tots els diners serviran per finançar les activitats i els projectes que duu a terme o en els que col·labora Oncolliga Calella. Les seves responsables han passat avui pel programa La Ciutat.

Maria Pera ha anunciat un canvi en el recorregut respecte edicions anteriors. Se sortirà a les nou del matí des del monument a la Sardana en direcció a Pineda fins al Rierany dels Frares. Allà es passarà per sota el pont de la via del tren per agafar el carrer Església, creuar-lo i arribar fins al Torrent del Raig. Allà, el recorregut es bifurca en dos: un trajecte de 8 quilòmetres i l’altra de 12 quilòmetres.

La portaveu d’Oncolliga Calella ha recordat que la marxa no té en cap cas una pretensió competitiva i que no és obligatori completar-los.

És una marxa de col·laboració. Hi ha gent que vindrà però no es veu capaç de fer les pujades i decideix anar fins a les Roques i tornar. Tothom que faci el que vulgui. Els que vagin fins a l’avituallament del Far, que porta a Torretes, però ja està cansat, que reculi. Ningú es perdrà.

Les inscripcions es podran fer fins divendres al local d’Oncolliga Calella, cada tarda de sis a vuit del vespre. S’entregarà una samarreta commemorativa, en aquesta ocasió de color rosa fúcsia, i s’entrarà al sorteig de regals obsequiats per botigues i empreses de Calella.

Amb la inscripció entres al sorteig de 50 premis. Per exemple, tres caps de setmana a un Vilar Rural, sopars en restaurants de Calella i pernils, entre d’altres.

Normalment s’arriba al miler de participants. Les responsables d’Oncolliga Calella ho expliquen pel fet que és una malaltia amb la qual hi ha moltes famílies sensibilitzades.

Amb els diners de les inscripcions, l’entitat finança les activitats de formació, suport i d’informació que organitza al llarg de l’any. També el projecte del Servei de Suport Immediat a Domicili que impulsen de la mà de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

Quan el PADES detecta un pronòstic de final de vida avisa al treballador que tenim, va a les cases per fer la higiene personal, cures, ajuda a les famílies i al malalt. I els usuaris n’estan molt contents.

Oncolliga Calella també ofereix els serveis d’una psicooncòloga a persones diagnosticades i també a les seves famílies.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fradiocalella%2Fvideos%2F1639046262857784%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *