S’ajorna fins al febrer el tast de vins solidari Vi per Vida

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’associació Vi per Vida anunciarà en els pròxims dies la nova data exacte del que havia de ser la quarta edició del tast de vins a benefici de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona. S’havia programat per aquest diumenge a la tarda, però la intervenció dels comptes de la Generalitat de Catalunya ha impedit que es fes efectiu l’ajut que rebia anualment l’associació. Així ho ha explicat el sommelier Xavier Ayala en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Ayala s’ha referit a la situació d’excepcionalitat de país per argumentar la decisió d’ajornar la iniciativa solidària fins el mes de febrer del 2018.

“Estem en una situació excepcional de país i això ha fet que haguem d’ajornar el tast (..) A nivell econòmic de gestió, l’ajuda que rebíem cada any no ha arribat i plantegem, per això, celebrar-lo més endavant”, ha comentat el sommelier.

Ayala ha destacat que la cita amb Calella hauria sigut una cita rodona. Seria la quarta edició a la ciutat, però la desena en total. Totes elles amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes de recerca sobre la metàstasi del càncer que impulsa l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Barcelona.

“Ajuntem el coneixement del món del vi i la contribució a la recerca de la metàstasi del càncer, a través de la cultura pròpia i la cultura del vi”, ha dit.

En l’última edició del Vi per Vida, 275 van participar en el tast de vins solidari que va consistir en la presentació de tres vins i dos caves, tots ells produïts a Catalunya.

Hi col·laboren l’Ajuntament de Calella i Quim Seguí, a més dels alumnes de restauració de l’Institut Bisbe Sivilla, que sempre s’han encarregat de fer el servei.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al sommelier Xavier Ayala, de Vi per Vida.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat