S’amplia el termini per presentar candidatures al Premi Ciutat de Calella

L’Ajuntament ha decidit ampliar fins al 30 d’agost el termini per presentar candidatures al Premi Ciutat de Calella. El motiu és que només s’ha presentat un candidat per categoria, tant en la d’individual, com en la d’entitat o associació. Un fet que, segons consta en les bases del premi, invalida el procés perquè cal que es presenti més d’una candidatura per modalitat. Les votacions pel premi havien de començar avui i la gala d’entrega s’havia de celebrar el 31 de juliol.

Segons estableixen les bases del Premi, es requereix un mínim de dues candidatures per a cada modalitat, si no, el certamen queda desert per manca de participació. És per això que el consistori ha decidit ampliar el termini fins al 30 d’agost, donant gairebé cinquanta dies de marge, perquè es presentin més candidatures. Es podran presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà demanant cita o de manera telemàtica al registre electrònic. Poden fer-ho persones o entitats que tinguin una trajectòria rellevant, que no treballin pel consistori, ni ostentin a un càrrec institucional i que no hagin estat guardonades a les quatre edicions anteriors.

El termini es va obrir el passat 15 de juny i es tancarà el 30 d’agost. A partir de llavors s’engegarà el procés de votació perquè tots els calellencs i calellenques puguin votar la candidatura que més els hi agradi. Podran votar els empadronats al municipi i majors d’edat a l’urna mòbil que s’ubicarà en diferents punts del municipi, així com les que hi haurà de manera fixa, a la planta baixa de l’Ajuntament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *