S’amplia l’horari de visites als pacients ingressats a l’Hospital de Calella

Imatge d'arxiu

L’Hospital de Calella ha flexibilitzat l’estricte protocol de visites, restringit des de fa més d’un any i mig per la pandèmia. A partir d’aquesta setmana, els pacients no Covid podran rebre la visita d’un sol acompanyant cada dia de vuit del matí a vuit del vespre. La mesura arriba donada per la millora de la situació epidemiològica i l’avenç en la campanya de vacunació. També hi ha canvis pel que fa als pacients intervinguts quirúrgicament, que podran estar acompanyats durant la primera nit després de l’operació.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també permetrà l’entrada d’un únic acompanyant a les consultes externes, a l’hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés.
Els familiars hauran de portar posada la mascareta en tot moment, es recomana que sigui quirúrgica, i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada utilitzant els dispensadors que hi ha repartits en els punts del centre hospitalari.

Pel que fa als pacients intervinguts quirúrgicament, durant la primera nit a l’Hospital podran estar acompanyats d’una persona. També es contempla de forma excepcional que, els pacients que ho puguin requerir per criteris mèdics, estiguin acompanyats durant la nit.

El servei d’urgències continuarà mantenint l’horari de vistes establert fins ara. De 13 a 14 h i de 19 a 20 h als pacients no covid que estiguin ingressats en observació o a l’àrea de crítics.

En un comunicat, des de l’Hospital recorden que les restriccions han estat necessàries per poder fer front a la pandèmia i agraeixen la comprensió de tota la ciutadania al llarg d’aquests mesos. També avisen que en cas d’un empitjorament de l’evolució epidemiològica els canvis podrien veure’s modificats i recuperar les restriccions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *