ICV demanarà que es retirin totes les multes que va posar la càmera de Sant Joan abans de millorar-ne la senyalització

cam_stjoan

Entre el 19 de setembre i el 15 d’octubre d’aquest 2018, la càmera de trànsit que hi ha instal·lada al carrer d’accés a l’Escola el Far –al tram del carrer Sant Joan que hi ha per sobre la carretera N-II– no va multar cap vehicle. Així ho recull un informe de la Policia Local, en el qual es detallen totes les accions que es van dur a terme abans d’iniciar el curs per “millorar la senyalització” existent i que adverteix de la prohibició de circulació durant les hores d’entrada i sortida de classe. Es van col·locar nous panells informatius i es va garantir la visibilitat de tots ells. En base a això, el grup municipal d’ICV ha anunciat que demanarà la retirada de totes les multes que la càmera va posar el curs passat.

El regidor portaveu Sebastián Tejada ho ha confirmat en una entrevista a l’Info Migdia. Ha dit que abans dels canvis era impossible complir la normativa.

No es pot passar de les 844 multes a zero i admetre que els conductors eren uns irresponsables. La conclusió és que era impossible complir la norma. Presentarem al pròxim ple una proposta de resolució perquè s’anul·lin les multes justament perquè era impossible complir la norma.

La pròxima sessió del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella s’ha de celebrar el pròxim mes de desembre i tindrà caràcter ordinari.

La petició del partit ecosocialista parteix de la informació que el Govern Municipal del PDeCAT i el PSC li ha donat a les preguntes que va presentar per escrit. Tejada ha recalcat que va rebre la resposta fora del termini legalment establert.

Entre el llistat dels assumptes sobre els quals s’interessava hi havia també el projecte d’escultures de bronze i com s’ha contractat la construcció. Tejada ha explicat que s’ha fet per separat a diferents empreses i diu que entén que, d’aquesta manera, el Govern Municipal hauria evitat el concurs públic del projecte en en el seu conjunt.

L’autor final és un escultor, el mateix per a totes, i no té sentit que es faci l’encàrrec a una empresa de peces d’orfebreria o encarregar-la a una foneria. L’encàrrec, com sí s’ha fet en dos casos, hauria de ser directament a l’escultor. Hem demanat tots els contractes i els expedients per assegurar-nos que s’ha seguit el procediment correcte. Sospitem que no.

El cost de les cinc figures de bronze instal·lades fins al moment és de 90.000 euros.

En l’entrevista a l’Info Migdia, el regidor portaveu d’ICV s’ha reafirmat en què l’organització de l’Oktoberbest hauria d’assumir part de la despesa del muntatge de la carpa de l’envelat de platja. També ha qualificat de despesa innecessària els aproximadament 13.000 euros que s’han gastat en el muntatge i desmuntatge de les graderies del Camp de Futbol de Mar. Més enllà del cost, Tejada ha lamentat el desgavell viscut i les tensions “innecessàries” que això va produir amb el CF Calella i la seva afició.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Sebastián Tejada. 

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Pep escrigué:

    LA SUMA DE LES IRREGURALITATS EN TRANSPARENCIA DEL GOVERN CANDINI SON SOBERVIAS..COM EL TEMA DE LES MULTES DEL c/St Joan..DESCREDIT TOTAL..QUE ET SANCIONEN PER PORTAR ELS NENS A L’ESCOLA O ANAR-HI A CASA TEVA ELS VEINS DEL CARRER DE L’ESCOLA EL FAR..LA REGIDORIA DE MOVILITAT NO ESTA A FABOR DELS VEINS..SI NO AL CONTRARI..ES UNA AUTENTICA VERGONÇA LA MANERA D’ACTUAR SENSE CAP SENTIT COMÚ..AQUEST GOVERN LOCAL ESTAN MALGASTANT MOLTS DINERS CADA ANY..I JA ARRIVA EL MONENT DE DIR.LIS PROU DE JUGAR AMB ELS DINERS TE TOTS ELS CALELLENCS I FAMILIAS QUE LIS COSTA MOLT ARRIVAR A FI DE MES..PROU DESPROPOSITS..FI DELS CANDINAZOS..MES POLITICAS TRANSPARENTS I JUSTAS..MES SENTIT SOCIAL I SENY..!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat