Sant Pol aprova el conveni de col·laboració amb l’Oficina Local d’Habitatge de Calella

Oficina local d'habitatge

El Ple Municipal de la localitat veïna va ratificar l’acord entre l’Ajuntament de Sant Pol de Mar i el de Calella per la prestació de serveis l’Oficina Local d’Habitatge. L’oficina ja va néixer amb vocació de servei supramunicipal, al mes de setembre de 2016, però fins ara no s’havia materialitzat el conveni de col·laboració.

L’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, ha explicat que, d’aquesta manera, els ciutadans no s’han de desplaçar fins a Mataró per gaudir del servei.

Aquesta col·laboració consisteix precisament en que aquesta oficina que es va inaugurar a Calella, que en el rètol de fora del carrer hi posa Calella i Sant Pol, es pugui donar un servei a major nombre d’habitants de l’àrea i, per exemple, els de Sant Pol som els que en sortim una mica més beneficiats, en el sentit que la gent de Sant Pol no s’ha d’anar a l’oficina de Mataró, pot anar directament a l’oficina de Calella, que és molt més a la vora

Amb aquest acord, els veïns de Calella i de Sant Pol poden gaudir dels mateixos serveis. L’alcaldessa n’ha detallat alguns.

És la informació i l’assessorament en totes les matèries relacionades amb l’habitatge, amb el desplegament de la llei del dret a l’habitatge, amb les línies d’ajuts del pla i dret de l’habitatge, poder fer el registre d’entrada de les sol·licituds relatives a programes i a línies d’ajuts que gestiona l’agència de l’habitatge de Catalunya, tota la documentació que has de presentar, que pots fer-ho aquí a la oficina, el trasllat de sol·licituds el fan ells mateixos cap a l’Agència d’Habitatge de Catalunya…

També ha celebrat la gran relació i col·laboració que hi ha entre els dos ajuntaments, que els permet tenir ampliar serveis tenir més assessorament.

La veritat és que hi ha una gran relació i, a més a més, molta col·laboració entre els dos ajuntaments. Va molt bé això. Poder ampliar serveis, poder tenir més coneixement a nivell d’informació d’altres productes que cada ajuntament les té individualment, però que Calella, al ser més gran, té més experiència en segons quines coses, i la veritat és que va molt bé aquesta ajuda amb aquest assessorament extra, que no entra dins dels convenis que podríem tenir, sinó per la bona relació que hi ha pels dos ajuntaments

L’alcaldessa de Sant Pol ha explicat que estan buscant una nova col·laboració, en aquest cas, amb el Club de la Feina, però serà amb altres municipis perquè Calella no el té format.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a l’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat