Sant Pol de Mar activa una campanya contra les agressions sexistes per Festa Major

no_es_no_1

La Festa Major de Sant Jaume de Sant Pol de Mar és una de les més esperades i gaudides pels joves que compleixen més o menys al detall amb el calendari des festes majors d’estiu de l’Alt Maresme i comarca. Aprofitant això, des de la Regidoria d’Igualtat de la vila han posat en marxa una campanya de sensibilització i informació contra les agressions sexistes amb un missatge clar i contundent “No és no”. S’han penjat cartells als espais més concorreguts d’aquests dies.

Durant aquests dies es difonen missatges antimasclistes per evitar comportaments discriminatoris i agressions sexistes, a l’estela del que han fet d’altres ciutats espanyoles davant l’impacte social que ha provocat el cas de La Manada.

L’Ajuntament de Sant Pol de Mar vol que el jovent visqui la Festa Major lliurement i de manera sana, tal i com ha explicat la regidora d’Igualtat, Marta Romà, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Com que tenim molts joves que venen de rodalies, de totes les edats, vam creure que seria convenient fer una campanya per reforçar el missatge que donem des de la Regidoria d’Igualtat durant l’any. I què millor que durant les festes, que és quan poden produir-se casos d’agressions físiques o verbals.

La campanya es fa visible en els espais on hi ha més concentració de gent durant les festes: a l’envelat de la platja de Les Barques, al passeig de la Punta i també al Parc del Litoral, on demà s’hi celebrarà la Farra Alternativa. Però també a la Riera i davant l’Ajuntament, amb la voluntat de reforçar el missatge de mantenir la seguretat i el respecte en el lleure. Les pancartes i banderoles inclouen també els telèfons de la Policia Local de Sant Pol i el d’atenció contra la violència masclista (900 900 120).

A més, durant la nit de dissabte a diumenge, un equip de Creu Roja Joventut informarà als joves sobre el risc del consum de drogues, les relacions sexuals sense precaució o la violència masclista.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *