Aquest dissabte es fa la Revetlla de Sant Jaume

Com cada any inclou el tradicional concurs de fanalets que tal i com ha explicat Queralt Pedemonte, presidenta de l’agrupació, han de ser fets a mà.

Han de ser fanalets fets a mà i tots els nens tenen premi. Nosaltres muntem un escenari ple de joguines i llavors amb la classificació que hi ha els nens van entrant per ordre i clar, com més amunt quedes millor és la joguina.

També es fa el tradicional concurs de colles improvisades, com es fa a l’Aplec. La cobla toca una sardana i es classifiquen les colles de millor a pitjor. La cobla convidada torna a ser La Contemporània que, un any més, arriba a la nostra ciutat amb el ¨Sardaxou¨. Aquest any a més, hi hauran ballables.

Va lligada Contemporània amb Revetlla de Sant Jaume. Sardanes amb arranjaments de músiques que podem conèixer tots, des de el Despacito a Shakira, i també aquest any hi hauran ballables. Polques, valsos, pasdobles… Ho vam demanar i així hi haurà música per tothom.

Qui ho vulgui podrà sopar a preus populars. Els col·laboradors de l’agrupació són els encarregats de portar el bar. Queralt Pedemonte ha explicat que els diners que fan, els van molt bé per poder apaivagar les despeses de totes les activitats que es fan al llarg de l’any.

Aquesta revetlla ens serveix per apaivagar les despeses de l’Aplec . Ens va molt bé aquesta revetlla. L’Aplec, encara que es fan diners al bar, genera molta despesa que no es pot sufragar el mateix dia. Tenim la subvenció anual de l’ajuntament que la repartim, tant en el Concert de Nadal, l’Aplec, aquesta revetlla i les audicions de diumenge, però generem més despesa que ingressos. A finals d’any i des que jo en tinc coneixement, ens quedem al voltant del cero.

Com es tradició la revetlla es farà al Passeig de Manuel Puigvert a partir de les 21h del vespre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *