Santa Susanna escalfa motors per la Festa Major

La programació arrenca aquest divendres al vespre amb activitats castelleres. Demà serà el torn de les Barrakes a la platja de les Dunes, a partir de les 11 de la nit, i amb les actuacions de La Kosta basca, Sr Oca, Xeix i Pepet i Marieta. Serà a la platja de les Dunes a partir de les 11 de la nit. Els dies centrals de la Festa Major de Santa Susanna seran dijous 10 d’agost, amb la repicada de campanes i els sopars al carrer; i l’endemà divendres, dia de l’Ofici Solemne, la proclamació del pubillatge 2017 i ball amb l’Orquestra Montgrins.

I no hi faltarà la cursa de cintes, per a grans i petits. És un dels actes més tradicionals dels dies grans de Santa Susanna, que emula els tornejos medievals que es feien a cavall. Ara és sobre una bicileta i pels carrers de la Plaça Catalunya.

“La gent hi participa i en disfruta, i més perquè tenim un ‘speaker’ que sempre té paraules per tothom, perquè aquí ens coneixem tots. I al final, hi ha obsequis per a tothom”, ha explicat l’alcalde, Joan Campolier, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Dissabte 12 d’agost també hi haurà la trobada i cercavila de gegants al Parc del Colomer, i com a gran novetat, la col·locació d’un tobogan urbà de 75 metres al llarg del carrer Can Font. Caldrà portar banyador i tovallola per baixar del tobogan d’aigua lliscant.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *