Sara Planes i Irene Vila, dues calellenques a la nova executiva del PDeCAT Maresme

Sara Planes, la presidenta de Junts per Calella, ha entrat a la nova executiva del PDeCAT Maresme
Sara Planes, la presidenta de Junts per Calella, ha entrat a la nova executiva del PDeCAT Maresme

El Partit Demòcrata ha renovat l’executiva comarcal amb l’horitzó de les eleccions al Parlament de Catalunya. L’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, dirigirà el partit pel propers 4 anys amb un equip paritari que té per objectiu actuar d’enllaç entre la direcció nacional i el territori i aconseguir el màxim suport per a la seva candidata a la presidència de la Generalitat de Catalunya, l’exconsellera Àngels Chacón. És una executiva paritària de 4 dones i 4 homes, que compta amb presència calellenca: la presidenta de Junts per Calella, Sara Planes, i Irene Vila.

L’executiva del PDeCAT Maresme està presidida pel cabrerenc Jordi Mir, amb el malgratenc Jofre Serret a la vicepresidència. La direcció comarcal l’integren també Marta Boadas (Cabrera de Mar), Jordi Matas (El Masnou), la calellenca Sara Planes –que és presidenta de Junts per Calella–, Vicent García (Mataró), Esther Agulló (Canet de Mar) i la calellenca Irene Vila. Ella també ha estat escollida consellera nacional.

El nou equip actuarà de nexe entre el PDeCAT i el territori i té per objectiu treballar per a la candidatura d’Àngels Chacón a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Es referma com a partit independentista de centre amplia, amb projecte de país a curt i llarg termini.

Jordi Mir ha compartit un missatge a les xarxes assegurant que assumeix la presidència dels demòcrates a la comarca amb la màxima convicció pel projecte de país com a eina per garantir el màxim benestar social.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat